Number of the records: 1
Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation
SYS 0312454 LBL 02480^^^^^2200325^^^450 005 20240103190431.6 100 $a 20081120d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation 215 $a 2 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0312514 $1 010 $a 978-80-01-04162-8 $1 200 1 $a 25th Danubia-Adria Symposium on Advances in Experimental Mechanics $v S. 235-236 $1 210 $a Praha $c ČVUT Praha $d 2008 $1 225 $i 1 $1 702 1 $a Daniel $b M. $4 340 $1 702 1 $a Holý $b S. $4 340 $1 702 1 $a Růžička $b M. $4 340 541 1-
$a Zrání sýrů sledované pomocí akustických metod $z cze 610 0-
$a cheese ripening 610 0-
$a Edam maturity 610 0-
$a acoustic impulse-response technique 700 -1
$3 cav_un_auth*0242420 $a Severa $b L. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0230064 $a Nedomová $b Š. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0101970 $a Trnka $b Jan $p UT-L $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0101863 $a Dvořáková $b Pavla $p UT-L $w D5 – Ultrasonic Methods $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0017081 $a Buchar $b J. $y CZ $4 070
Number of the records: 1