Number of the records: 1  

Studium atomizace těkavých specií As a Hg s využitím chemického generování, kryogenního záchytu a AAS detekcí

  1. 1.
    SYSNO ASEP0558347
    Document TypeA - Abstract
    R&D Document TypeThe record was not marked in the RIV
    R&D Document TypeNení vybrán druh dokumentu
    TitleStudium atomizace těkavých specií As a Hg s využitím chemického generování, kryogenního záchytu a AAS detekcí
    TitleStudy of atomization of As and Hg volatile species by chemical generation, cryogenic trapping and AAS detection
    Author(s) Svoboda, Milan (UIACH-O) RID, ORCID
    Kratzer, Jan (UIACH-O) RID, ORCID
    Plecháč, M. (CZ)
    Matoušek, Tomáš (UIACH-O) RID, ORCID
    Dědina, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
    Number of authors5
    Source TitleWorkshop Speciační analýza 2022. - Brno : Spektroskopická společnost Jana Marka Marci, 2022 / Komárek Josef - ISBN 978-80-88195-31-3
    S. 26-27
    Number of pages2 s.
    Publication formPrint - P
    ActionWorkshop Speciační analýza 2022
    Event date13.06.2022 - 16.06.2022
    VEvent locationSkalka u Ježova
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeEUR
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsarsenic species ; mercury species ; cryogenic trapping
    Subject RIVCB - Analytical Chemistry, Separation
    OECD categoryAnalytical chemistry
    R&D ProjectsGA21-05285S GA ČR - Czech Science Foundation (CSF)
    Institutional supportUIACH-O - RVO:68081715
    AnnotationCílem této práce bylo studium atomizace vybraných specií As a Hg s využitím generování substituovaných specií, kryogenního záchytu a AAS detekce.
    Description in EnglishThe aim of this work was to study the atomization of the substitued species of As and Hg using the the generation of substituted species, cryogenic trapping and AAS detection.
    WorkplaceInstitute of Analytical Chemistry
    ContactIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Year of Publishing2023
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.