Number of the records: 1  

Mapa hot-spots a cold-spots pro riziko poskytování ekosystémových služeb v ČR

  1. 1.
    0443801 - ÚVGZ 2015 RIV CZ cze L2 - Special Maps
    Vačkář, David - Pártl, Adam - Loučková, Blanka - Stein, Z. - Jirásková, L. - Kvapil, J.
    Mapa hot-spots a cold-spots pro riziko poskytování ekosystémových služeb v ČR.
    [Map of the hot-spots and cold-spots for the risk of ecosystem services provision in the Czech Republic.]
    Internal code: CZ-45249130-HotSpots ; 2014
    Technical parameters: Podkladová data: Hodnota ES - výstup z projektu TD010066, data ohrožení a zranitelnosti - výstupy z projektu VG20122015091. Mapa je na základě stanoviska k užívání map vzniklých v rámci projektu VG20122015091 ze dne 27.4.2015 využívána Západočeskou univerzitou v Plzni (IČ: 49777513). Odpovědná osoba pro jednání: doc. RNDr. Pavel Mentlík, Ph.D., adresa: Klatovská 1736/51, 306 19 Plzeň, tel.:377636588, e-mail: pment@cbg.zcu.cz.
    Economic parameters: Mapa umožní v rámci koncepce životního prostředí vytvoření a zkvalitnění technologií, technik, procesů, postupů a jejich aplikace do praxe směřující k efektivnímu krizovému managementu na národní i mezinárodní úrovni. Toto bude mít vliv na úsporu prostředků, které dopředu nelze kvantifikovat. (Mapa je dostupná na webovém portálu.)
    R&D Projects: GA MV VG20122015091
    Institutional support: RVO:67179843
    Keywords : Hot-spot/cold-spot * GIS * risk assessment
    Subject RIV: DO - Wilderness Conservation
    http://elwing.cenia.cz/flex/envisec.swf

    Mapa znázorňuje místa s vysokou (resp. nízkou) mírou environmentálního rizika pro poskytování ekosystémových služeb, ale i území, kde se prostorově tato místa významně shlukují.

    Map shows locations with high (resp. low) level of environmental risk for the provision of ecosystem services and where are these areas significantly spatially clustered.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0246476

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.