Number of the records: 1  

Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem

  1. 1.
    SYSNO0554775
    TitleZpůsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem
    TitleMethod of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol
    Author(s) Houška, M. (CZ)
    Kýhos, K. (CZ)
    Strohalm, J. (CZ)
    Landfeld, A. (CZ)
    Halama, R. (CZ)
    Adámek, L. (CZ)
    Průchová, J. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Totušek, J. (CZ)
    Issue data2021
    Name of the ownerVýzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Česká republika Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Česká republika Masarykova univerzita, Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i., Vinařství Valtice, s.r.o.
    Date of the patent acceptance24.11.2021
    Patent no. or utility model no. or industrial design no.309060
    Patent categoryE - Úřad průmyslového vlastnictví (patentový úřad ČR)
    Code of the issuer nameCZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague
    Document TypePatentový dokument
    Institutional supportUEK-B - RVO:86652079
    Languagecze
    Keywords grape juice * resveratrol
    Cooperating institutions Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. (Czech Republic)
    Mendelova univerzita v Brně (Czech Republic)
    Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (Czech Republic)
    Masarykova univerzita Brno (Czech Republic)
    Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v.v.i. (Czech Republic)
    Vinařství Valtice, s.r.o. (Czech Republic)
    URL https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0329427
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.