Number of the records: 1
Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem
- 1.
SYSNO 0554775 Title Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem Title Method of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol Author(s) Houška, M. (CZ)
Kýhos, K. (CZ)
Strohalm, J. (CZ)
Landfeld, A. (CZ)
Halama, R. (CZ)
Adámek, L. (CZ)
Průchová, J. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Totušek, J. (CZ)Issue data 2021 Name of the owner Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Česká republika Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Česká republika Masarykova univerzita, Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i., Vinařství Valtice, s.r.o. Date of the patent acceptance 24.11.2021 Patent no. or utility model no. or industrial design no. 309060 Patent category E - Úřad průmyslového vlastnictví (patentový úřad ČR) Code of the issuer name CZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague Document Type Patentový dokument Institutional support UEK-B - RVO:86652079 Language cze Keywords grape juice * resveratrol Cooperating institutions Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. (Czech Republic)
Mendelova univerzita v Brně (Czech Republic)
Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (Czech Republic)
Masarykova univerzita Brno (Czech Republic)
Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v.v.i. (Czech Republic)
Vinařství Valtice, s.r.o. (Czech Republic)URL https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf Permanent Link http://hdl.handle.net/11104/0329427
Number of the records: 1