Number of the records: 1  

Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem

  1. SYS0554775
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20220320215306.5
    100
      
    $a 20220303d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze $d eng
    200
    1-
    $a Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem
    210
      
    $d 2021
    541
      
    $a Method of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol $z eng
    610
      
    $a grape juice
    610
      
    $a resveratrol
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0014889 $a Houška $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0270402 $a Kýhos $b K. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016694 $a Strohalm $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019703 $a Landfeld $b A. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0270403 $a Halama $b R. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0228685 $a Adámek $b L. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0214253 $a Průchová $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $y CZ $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018456 $a Totušek $b J. $y CZ
    856
      
    $u https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf $9 RIV
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.