Number of the records: 1
Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem
SYS 0554775 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20220320215306.5 100 $a 20220303d m y slo 03 ba 101 $a cze $d eng 200 1-
$a Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem 210 $d 2021 541 $a Method of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol $z eng 610 $a grape juice 610 $a resveratrol 700 -1
$3 cav_un_auth*0014889 $a Houška $b M. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0270402 $a Kýhos $b K. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0016694 $a Strohalm $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0019703 $a Landfeld $b A. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0270403 $a Halama $b R. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0228685 $a Adámek $b L. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0214253 $a Průchová $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $y CZ $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0018456 $a Totušek $b J. $y CZ 856 $u https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf $9 RIV
Number of the records: 1