Number of the records: 1  

Selektivní kultivační médium s chromogenem pro stanovení citlivosti směsi kvasinek na antibiotika

  1. 1.
    SYSNO ASEP0472560
    Document TypeP1 - Utility model, Industrial Design
    R&D Document TypeResults of legal proteciton (Utility Model , Industrial Design)
    RIV SubspeciesUžitný vzor
    TitleSelektivní kultivační médium s chromogenem pro stanovení citlivosti směsi kvasinek na antibiotika
    TitleSelective culturing medium with chromogen for determining sensitivity of yeast mixture to antibiotics
    Author(s) Rejman, Dominik (UOCHB-X) RID, ORCID
    Látal, T. (CZ)
    Kolář, M. (CZ)
    Krásný, Libor (MBU-M) RID, ORCID
    Year of issue2016
    Name of the patent ownerTRIOS, spol. s r.o. - Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i. - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i
    AdressPraha
    Date of the utility model acceptance30.03.2016
    Utility model number29302
    Licence feeA - Poskytovatel licence požaduje licenční poplatek
    Current useA - Pouze udělený (dosud nevyužívaný) patent nebo patent využívaný jeho vlastníkem
    Use by another entityA - Pro využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
    Code of the issuer nameCZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague
    Languagecze - Czech
    Keywordsselective culturing medium ; yeast ; antibiotic sensitivity
    Subject RIVCC - Organic Chemistry
    OECD categoryOrganic chemistry
    Subject RIV - cooperationInstitute of Microbiology - Microbiology, Virology
    R&D ProjectsTA02010035 GA TA ČR - Technology Agency of the Czech Republic (TA ČR)
    Institutional supportUOCHB-X - RVO:61388963 ; MBU-M - RVO:61388971
    AnnotationPředmětem užitného vzoru je mikrobiologické selektivní kultivační médium ve formě připravené pro přímé použití k mikrobiologické kultivaci, obsahující živné a další látky nutné pro růst kvasinek a pro stanovení citlivosti směsi kvasinek k antibiotikům.
    Description in EnglishSelective culturing medium with chromogen in the form for diresct use for determining sensitivity of yeast mixture to antibiotics. It contains nutrients and other compounds necessary for yeast growth and for determining antibiotic sensitivity of yeast mixture.
    WorkplaceInstitute of Organic Chemistry and Biochemistry
    Contactasep@uochb.cas.cz ; Kateřina Šperková, Tel.: 232 002 584 ; Jana Procházková, Tel.: 220 183 418
    Year of Publishing2017
    Electronic addresshttps://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029302.pdf
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.