Number of the records: 1
Selektivní kultivační médium s chromogenem pro stanovení citlivosti směsi kvasinek na antibiotika
- 1.
SYSNO ASEP 0472560 Document Type P1 - Utility model, Industrial Design R&D Document Type Results of legal proteciton (Utility Model , Industrial Design) RIV Subspecies Užitný vzor Title Selektivní kultivační médium s chromogenem pro stanovení citlivosti směsi kvasinek na antibiotika Title Selective culturing medium with chromogen for determining sensitivity of yeast mixture to antibiotics Author(s) Rejman, Dominik (UOCHB-X) RID, ORCID
Látal, T. (CZ)
Kolář, M. (CZ)
Krásný, Libor (MBU-M) RID, ORCIDYear of issue 2016 Name of the patent owner TRIOS, spol. s r.o. - Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i. - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i Adress Praha Date of the utility model acceptance 30.03.2016 Utility model number 29302 Licence fee A - Poskytovatel licence požaduje licenční poplatek Current use A - Pouze udělený (dosud nevyužívaný) patent nebo patent využívaný jeho vlastníkem Use by another entity A - Pro využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence Code of the issuer name CZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague Language cze - Czech Keywords selective culturing medium ; yeast ; antibiotic sensitivity Subject RIV CC - Organic Chemistry OECD category Organic chemistry Subject RIV - cooperation Institute of Microbiology - Microbiology, Virology R&D Projects TA02010035 GA TA ČR - Technology Agency of the Czech Republic (TA ČR) Institutional support UOCHB-X - RVO:61388963 ; MBU-M - RVO:61388971 Annotation Předmětem užitného vzoru je mikrobiologické selektivní kultivační médium ve formě připravené pro přímé použití k mikrobiologické kultivaci, obsahující živné a další látky nutné pro růst kvasinek a pro stanovení citlivosti směsi kvasinek k antibiotikům. Description in English Selective culturing medium with chromogen in the form for diresct use for determining sensitivity of yeast mixture to antibiotics. It contains nutrients and other compounds necessary for yeast growth and for determining antibiotic sensitivity of yeast mixture. Workplace Institute of Organic Chemistry and Biochemistry Contact asep@uochb.cas.cz ; Kateřina Šperková, Tel.: 232 002 584 ; Jana Procházková, Tel.: 220 183 418 Year of Publishing 2017 Electronic address https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029302.pdf
Number of the records: 1