Number of the records: 1  

Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970

  1. 1.
    Franc, Martin
    Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970.
    [Selected issues of food quality in 1950–1970.]
    1. ročník konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Sborník příspěvků. Praha: Ústav konzervace potravin, VŠCHT, 2020 - (Škorpilová, T.; Rajchl, A.), s. 22-35. ISBN 978-80-7592-061-4.
    [Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Praha (CZ), 06.02.2020-06.02.2020]
    OECD category: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected
    http://hdl.handle.net/11104/0312919
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.