Number of the records: 1  

Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970

  1. SYS0534741
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103224748.5
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20201120d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970
    215
      
    $a 14 s. $c E
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0534740 $1 010 $a 978-80-7592-061-4 $1 200 1 $a 1. ročník konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Sborník příspěvků $v S. 22-35 $1 210 $a Praha $c Ústav konzervace potravin, VŠCHT $d 2020 $1 541 $a 1st year of the conference Food technology, food quality. New trends in food preservation. Proceedings $1 702 1 $4 340 $a Škorpilová $b T. $1 702 1 $4 340 $a Rajchl $b A.
    541
      
    $a Selected issues of food quality in 1950–1970 $z eng
    610
      
    $a Czechoslovakia, 1950-1970
    610
      
    $a food quality
    610
      
    $a food substitutes
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0219476 $4 070 $a Franc $b Martin $p MSUA-W $i Oddělení dějin Akademie věd $j Department for the History of the Academy of Sciences $w History of Science and Scientists in the 20th Century Society $y CZ $T Masarykův ústav a Archiv AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $9 RIV $u https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.