Number of the records: 1  

Hroznová šťáva obohacená resveratrolem

  1. 1.
    0357157 - ÚVGZ 2011 RIV CZ cze P1 - User Module
    Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Balík, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Sobota, J.
    Hroznová šťáva obohacená resveratrolem.
    [Grape juice enriched with resveratrol.]
    Praha: Úřad průmyslového vlastnictví, 2010. Owner: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Masarykova unvierzita - Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i. - Vinařství Valtice, s.r.o. Date of the utility model acceptance: 07.02.2011. Utility model number: 21725
    R&D Projects: GA MZe QI91B094
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
    Keywords : grape juice * resveratrol
    Subject RIV: GM - Food Processing
    http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1598748&lan=cs

    Technické řešení se týká hroznové šťávy, připravené z hroznů révy vinné, obohacené resveratrolem, který má příznivé biologické účinky na lidský organismus.

    The technical solution relates to grape juice made from grapes, enriched with resveratrol, which has beneficial biological effects on human body.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0195489

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.