Number of the records: 1
Trendy v konzumaci masa a dalších živočišných produktů ve středověké Praze
SYS 0520480 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103223512.8 014 $a 85078865638 $2 SCOPUS 014 $a 000500696900006 $2 WOS 017 $2 DOI 100 $a 20200120d m y slo 03 ba 101 $a cze $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Trendy v konzumaci masa a dalších živočišných produktů ve středověké Praze 215 $a 24 s. $c P 300 $a též v rámci projektů GAČR (18-10003S), GAUK (20817) a ELIXIR CZ (MEYS grant LM2015047) 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0290357 $1 011 $a 0323-1267 $1 200 1 $a Archeologické rozhledy $v Roč. 71, č. 3 (2019), s. 529-552 $1 210 $c Archeologický ústav AV ČR, Praha, v. v. i. 541 $a Trends in the consumption of meat and other animal products in medieval Prague $z eng 610 $a animal skeletal remains 610 $a Middle Ages 610 $a consumption 610 $a animal production 610 $a Prague 700 -1
$3 cav_un_auth*0250528 $4 070 $a Kovačiková $b L. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0387873 $4 070 $a Trojánková $b O. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0057883 $4 070 $a Meduna $b P. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0058104 $4 070 $a Starec $b P. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0017172 $4 070 $a Burian $b M. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0046926 $4 070 $a Čiháková $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106668 $4 070 $9 5 $a Frolík $b Jan $p ARU-G $i Oddělení archeologie středověku $j Department of Medieval Archaeology $k OAS $l DMA $w Department of Medieval Archaeology $T Archeologický ústav AV ČR, Praha, v. v. i. 856 $9 RIV $u http://www.arup.cas.cz/wp-content/uploads/2010/11/AR_3_2019_TEXT-cover_1-4.pdf
Number of the records: 1