Number of the records: 1  

Characteristics of turion development in two aquatic carnivorous plants: Hormonal profiles, gas exchange and mineral nutrient content

  1. SYS0582100
    005
      
    20240408103949.7
    014
      
    $a 85182144275 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 38222932 $2 PUBMED
    014
      
    $a 001141583000001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1002/pld3.558 $2 DOI
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Characteristics of turion development in two aquatic carnivorous plants: Hormonal profiles, gas exchange and mineral nutrient content
    215
      
    $a 11 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0501606 $1 011 $e 2475-4455 $1 200 1 $a Plant Direct $v Roč. 8, č. 1 (2024) $1 210 $c Wiley
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a abscisic-acid
    610
      
    $a abscisic acid
    610
      
    $a Aldrovanda vesiculosa
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0105663 $a Adamec $b Lubomír $p BU-J $o Oddělení experimentální a funkční morfologie $i Oddělení experimentální a funkční morfologie $j Department of Experimental and Functional Morphology $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0287129 $a Plačková $b Lenka $p UEB-Q $o Laboratoř růstových regulátorů $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $4 070 $q Palacky Univ, Fac Sci, Lab Growth Regulators, Slechtitelu 27, Olomouc 78371, Czech Republic $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104887 $a Doležal $b Karel $p UEB-Q $o Laboratoř růstových regulátorů $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $4 070 $z K $q Palacky Univ, Fac Sci, Lab Growth Regulators, Slechtitelu 27, Olomouc 78371, Czech Republic, Palacky Univ, Fac Sci, Dept Chem Biol, Olomouc, Czech Republic $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://doi.org/10.1002/pld3.558 $9 RIV
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.