Number of the records: 1  

Resin for 3D SEM with improved adhesion to bio-samples

  1. 1.
    SYSNO0565871
    TitleResin for 3D SEM with improved adhesion to bio-samples
    Author(s) Šlouf, Miroslav (UMCH-V) [MATER] RID, ORCID
    Pavlova, Ewa (UMCH-V) [MATER] RID
    Strachota, Adam (UMCH-V) [MATER] RID, ORCID
    Strachota, Beata (UMCH-V) [MATER] RID
    Nebesářová, Jana (BC-A) RID, ORCID
    Krzyžánek, Vladislav (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Skoupý, Radim (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Issue data2022
    SubspeciesFunctional Specimen
    Int.CodeResin3DSEM-II
    Technical parametersTechnický popis výsledku je uveden ve výzkumné zprávě, interní číslo ÚMCH T-844, do ASEP zadaná pod syst. č. 0565875. Zpráva je označena jako důvěrná (CONFIDENTIAL), což znamená, že je přístupná pouze na speciální vyžádání od autorů z důvodů případné budoucí patentové ochrany. Odpovědná osoba pro jednání: Miroslav Šlouf, Ústav makromolekulární chemie AV ČR, tel: +420 296 809 291.
    Economic parametersNový typ zalévací pryskyřice pro 3D-SEM mikroskopii se zvýšenou odolností vůči poškození elektronovým svazkem a zvýšenou adhezí k biologickým preparátům. Měl by významně usnadnit a urychlit přípravu vzorků pro 3D-SEM aplikace, zejména měření za účelem trojrozměrného zobrazení biologických vzorků.
    Owner NameÚstav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i. - Biologické centrum AV ČR, v. v. i. - Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    Internal identification code of the product assigned by its creator, Regulation no.,Resin3DSEM-II
    Document TypePrototyp, metodika, f.vzorek, aut.software, apl.výzkum-normy, u.vzor
    Grant TN01000008 GA TA ČR - Technology Agency of the Czech Republic (TA ČR), CZ - Czech Republic
    Institutional supportUMCH-V - RVO:61389013 ; BC-A - RVO:60077344 ; UPT-D - RVO:68081731
    Languageeng
    CountryCZ
    Keywords novel embedding resin * 3D-SEM microscopy * biological sample preparation
    Permanent Linkhttps://hdl.handle.net/11104/0337437
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.