Number of the records: 1  

Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku

  1. 1.
    SYSNO0556910
    TitleStanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku
    TitleDetermination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness
    Author(s) Buchar, Jaroslav (UT-L)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Kober, Jan (UT-L) RID, ORCID
    Corespondence/seniorBuchar, Jaroslav - Korespondující autor
    Issue dataPraha: Mendelova univerzita v Brně, 2021
    EditionZ-1632/21
    Document TypeVýzkumná zpráva
    Institutional supportUT-L - RVO:61388998
    Languagecze
    CountryCZ
    Keywords chocolate * pulse attenuation * split Hopkinson pressure bar
    Permanent Linkhttps://hdl.handle.net/11104/0340230
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.