Number of the records: 1
Comparison of oligosaccharide labeling employing reductive amination and hydrazone formation chemistries
SYS 0522452 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103223801.7 014 $a 85079716358 $2 SCOPUS 014 $a 32028541 $2 PUBMED 014 $a 000513664800001 $2 WOS 017 $a 10.1002/elps.201900475 $2 DOI 100 $a 20200224d m y slo 03 ba 101 $a eng $d eng 102 $a DE 200 1-
$a Comparison of oligosaccharide labeling employing reductive amination and hydrazone formation chemistries 215 $a 7 s. $c P 300 $a v tisku 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0256522 $1 011 $a 0173-0835 $e 1522-2683 $1 200 1 $a Electrophoresis $v Roč. 41, č. 9 (2020), s. 684-690 $1 210 $c Wiley 610 $a hydrazone formation 610 $a labeling 610 $a oligosaccharides 610 $a reductive amination 700 -1
$3 cav_un_auth*0107862 $a Křenková $b Jana $p UIACH-O $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $w Bioanalytical Instrumentation $z K $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0261343 $a Duša $b Filip $p UIACH-O $i Oddělení separací v tekutých fázích $j Department of Fluid Phase Separations $k FPS $l FPS $w Fluid Phase Separations $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0107759 $a Čmelík $b Richard $p UIACH-O $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 856 $u http://hdl.handle.net/11104/0306941 $9 RIV
Number of the records: 1