Number of the records: 1
Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
- 1.0364211 - ÚIACH 2012 RIV CZ cze J - Journal Article
Psota, V. - Čmelík, Richard - Sachambula, L.
Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva.
[The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates.]
Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259. ISSN 0023-5830
R&D Projects: GA MŠMT 2B06037
Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
Keywords : malting * dextrin * beer
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
Obsah dextrinů DP 4–7 ve sladině, mladině a zeleném pivu byl výrazně ovlivněn odrůdou ječmene, zatímco vliv použitých postupů sladování byl málo výrazný.
Dextrin content (DP 4–7) in sweet wort, wort and green beer was significantly affected by the barley variety while the effect of malting technology was low.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0199748
Number of the records: 1