Number of the records: 1
Yeast and stress: from the laboratory to the brewery
SYS 0340906 LBL 01545^^^^^2200325^^^450 005 20240103193308.3 100 $a 20100317d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a CZ 200 1-
$a Yeast and stress: from the laboratory to the brewery 215 $a 5 s. 300 $a UT WOS nezjištěno, DOI nezjištěno 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 56, č. 2 (2010), s. 100-104 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský 610 0-
$a yeast 610 0-
$a brewery 610 0-
$a stress 700 -1
$3 cav_un_auth*0104744 $a Sigler $b Karel $i 124 $j 124 - Laboratory of Cell Biology $p MBU-M $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0243924 $a Matoulková $b D. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0216010 $a Gabriel $b P. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0225456 $a Dienstbier $b M. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0108285 $a Gášková $b Dana $i 124 $j 124 - Laboratory of Cell Biology $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1