Number of the records: 1  

Rotační pec s tepelně degradačním modulem

  1. 1.
    SYSNO ASEP0338862
    Document TypeL - Prototype, Functional Specimen
    R&D Document TypePrototype, Functional Specimen
    RIV SubspeciesFunctional Specimen
    TitleRotační pec s tepelně degradačním modulem
    TitleRotary kiln with a thermal degradation stage
    Author(s) Kříž, Vlastimil (USMH-B)
    Bičáková, Olga (USMH-B) RID, ORCID, SAI
    Year of issue2009
    Int.CodeUSMH2010/210/2
    SResult web page, Location of the resultÚstav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i.
    Technical parametersDélka pece 690 mm, vnitřní průměr 60 mm, sklon 3-10o, rychlost otáčení 3-44 ot./min, teplota 900oC, prosazení 100 g/hod.
    Economic parametersKontinuální tepelné zpracování nespékavých látek na produkty s vysokou užitnou hodnotou
    Owner NameÚstav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i.
    Registration Number of the result owner67985891
    Applied result category by the cost of its creationA - Vyčerpaná část nákladů <= 5 mil. Kč
    Use by another entityP - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
    License fee feeZ - Poskytovatel licence nepožaduje v některých případech licenční poplatek
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsrotary kiln ; thermal degradation
    Subject RIVDM - Solid Waste and Recycling
    R&D ProjectsGA105/07/1407 GA ČR - Czech Science Foundation (CSF)
    CEZAV0Z30460519 - USMH-B (2005-2011)
    AnnotationRotační pec slouží k hodnocení kontinuálních procesů pyrolýzy nespékavých látek s možností rozkladu vzniklých plynných produktů.
    Description in EnglishRotary kiln is designated for observation and description of continuous processes of non-caking matters pyrolysis. Gaseous products can be further decomposed.
    WorkplaceInstitute of Rock Structure and Mechanics
    ContactIva Švihálková, svihalkova@irsm.cas.cz, Tel.: 266 009 216
    Year of Publishing2010
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.