Number of the records: 1  

Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process

  1. 1.
    SYSNO0306235
    TitleInvestigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process
    TitleSledování proteinového složení ječmene pomocí gelové elektroforézy a MALDI hmotnostní spektrometrie v průběhu sladování a při výrobě piva
    Author(s) Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
    Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Source Title Journal of the Institute of Brewing. Roč. 114, č. 1 (2008), s. 22-26. - : Wiley
    Document TypeČlánek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministry of Education, Youth and Sports (MEYS)
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Languageeng
    CountryGB
    Keywords barley * protein pattern * MALDI
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0159319
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.