Number of the records: 1
Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process
- 1.
SYSNO 0306235 Title Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process Title Sledování proteinového složení ječmene pomocí gelové elektroforézy a MALDI hmotnostní spektrometrie v průběhu sladování a při výrobě piva Author(s) Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
Chmelík, Josef (UIACH-O)Source Title Journal of the Institute of Brewing. Roč. 114, č. 1 (2008), s. 22-26. - : Wiley Document Type Článek v odborném periodiku Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministry of Education, Youth and Sports (MEYS) CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Language eng Country GB Keywords barley * protein pattern * MALDI Permanent Link http://hdl.handle.net/11104/0159319
Number of the records: 1