Number of the records: 1  

Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process

  1. SYS0306235
    LBL
      
    01445^^^^^2200277^^^450
    005
      
    20240103185848.8
    100
      
    $a 20080326d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process
    215
      
    $a 5 s.
    300
      
    $a 20080019
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253819 $1 011 $a 0046-9750 $e 2050-0416 $1 200 1 $a Journal of the Institute of Brewing $v Roč. 114, č. 1 (2008), s. 22-26 $1 210 $c Wiley
    541
    1-
    $a Sledování proteinového složení ječmene pomocí gelové elektroforézy a MALDI hmotnostní spektrometrie v průběhu sladování a při výrobě piva $z cze
    610
    0-
    $a barley
    610
    0-
    $a protein pattern
    610
    0-
    $a MALDI
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102616 $a Šalplachta $b Jiří $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102554 $a Chmelík $b Josef $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.