Number of the records: 1
Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process
SYS 0306235 LBL 01445^^^^^2200277^^^450 005 20240103185848.8 100 $a 20080326d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a GB 200 1-
$a Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process 215 $a 5 s. 300 $a 20080019 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0253819 $1 011 $a 0046-9750 $e 2050-0416 $1 200 1 $a Journal of the Institute of Brewing $v Roč. 114, č. 1 (2008), s. 22-26 $1 210 $c Wiley 541 1-
$a Sledování proteinového složení ječmene pomocí gelové elektroforézy a MALDI hmotnostní spektrometrie v průběhu sladování a při výrobě piva $z cze 610 0-
$a barley 610 0-
$a protein pattern 610 0-
$a MALDI 700 -1
$3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0102616 $a Šalplachta $b Jiří $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0102554 $a Chmelík $b Josef $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1