Number of the records: 1  

Chitosan application in food preparation and digestion

  1. 1.
    0089594 - ÚŽFG 2008 RIV TR eng O - Others
    Kopečný, Jan - Šimůnek, Jiří
    Chitosan application in food preparation and digestion.
    [Aplikace chitosanu v potravinářském průmyslu a jeho vliv na trávení.]
    Antalya: Hacettepe University, 2007. Advances in chitin science, Volume X. ISBN 978-975-491-250-0
    R&D Projects: GA AV ČR 1QS500200572; GA ČR GA525/05/2584
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50450515
    Keywords : chitosan
    Subject RIV: EE - Microbiology, Virology

    Actual possible chitosan applicantions in food industry, packing technique and the effect of chitosan on nutrition were summarized. For a better exploitation of chitosan it is necessary tomodify present legislation in Czech Republic, EU and USA.

    V práci byly shrnuty aktuální možné aplikace chitosanu v potravinářském průmyslu, obalové technice a vlliv chitosanu na trávení. Pro jeho větší využití je nutné pozměnit současnou legislativu ČR, EU i USA.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0150756

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.