Number of the records: 1
Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
- 1.
SYSNO ASEP 0031565 Document Type K - Proceedings Paper (Czech conf.) R&D Document Type Conference Paper Title Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem Title Fruit-vegetables juices preserved by high pressure Author(s) Houška, M. (CZ)
Strohalm, J. (CZ)
Totušek, J. (CZ)
Lefnerová, D. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Gabrovská, D. (CZ)
Průchová, J. (CZ)
Gřesová, P. (CZ)
Loučková, K. (CZ)
Fiedlerová, V. (CZ)
Paulíčková, I. (CZ)
Winterová, R. (CZ)Source Title Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. - Praha : VÚPP Praha, 2005 / Holasová M. ; Fiedlerová V. ; Špicner J. - ISBN 80-86909-01-8
s. 1-7Number of pages 7 s. Action Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./ Event date 23.05.2005-25.05.2005 VEvent location Skalský Dvůr Country CZ - Czech Republic Event type EUR Language cze - Czech Country CZ - Czech Republic Keywords fruit ; vegetables juice ; preservation ; high pressure Subject RIV GM - Food Processing R&D Projects QF3287 GA MZe - Ministry of Agriculture (MZe) CEZ AV0Z60870520 - UEK-B (2005-2011) Annotation Byly vyvinuty ovocno/zeleninové šťávy pasterované vysokým tlakem a byly testovány na jejich antimutagenní aktivitu. Description in English The fruit/vegetables juices pasteurived by high pressure were developed and tested for their antimutagenic activity. Workplace Global Change Research Institute Contact Nikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268 Year of Publishing 2006
Number of the records: 1