Number of the records: 1  

Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem

  1. 1.
    SYSNO ASEP0031565
    Document TypeK - Proceedings Paper (Czech conf.)
    R&D Document TypeConference Paper
    TitleOvocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
    TitleFruit-vegetables juices preserved by high pressure
    Author(s) Houška, M. (CZ)
    Strohalm, J. (CZ)
    Totušek, J. (CZ)
    Lefnerová, D. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Gabrovská, D. (CZ)
    Průchová, J. (CZ)
    Gřesová, P. (CZ)
    Loučková, K. (CZ)
    Fiedlerová, V. (CZ)
    Paulíčková, I. (CZ)
    Winterová, R. (CZ)
    Source TitleSborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. - Praha : VÚPP Praha, 2005 / Holasová M. ; Fiedlerová V. ; Špicner J. - ISBN 80-86909-01-8
    s. 1-7
    Number of pages7 s.
    ActionSymposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./
    Event date23.05.2005-25.05.2005
    VEvent locationSkalský Dvůr
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeEUR
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsfruit ; vegetables juice ; preservation ; high pressure
    Subject RIVGM - Food Processing
    R&D ProjectsQF3287 GA MZe - Ministry of Agriculture (MZe)
    CEZAV0Z60870520 - UEK-B (2005-2011)
    AnnotationByly vyvinuty ovocno/zeleninové šťávy pasterované vysokým tlakem a byly testovány na jejich antimutagenní aktivitu.
    Description in EnglishThe fruit/vegetables juices pasteurived by high pressure were developed and tested for their antimutagenic activity.
    WorkplaceGlobal Change Research Institute
    ContactNikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268
    Year of Publishing2006
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.