Number of the records: 1  

Vysvětlivky k Základní geologické mapě České republiky 1 : 25 000. 03-413 Semily

  1. 1.
    0425277 - GLÚ 2014 RIV CZ cze B - Monography
    Prouza, V. - Adamová, M. - Břízová, E. - Drábková, J. - Dvořák, I. J. - Havlíček, P. - Hrazdíra, P. - Kondrová, L. - Krupička, J. - Kycl, P. - Malec, J. - Rambousek, P. - Rapprich, V. - Rýda, K. - Řídkošil, T. - Skácelová, D. - Skácelová, Z. - Šebesta, J. - Šimůnek, Z. - Zajíc, Jaroslav - Žáčková, E.
    Vysvětlivky k Základní geologické mapě České republiky 1 : 25 000. 03-413 Semily.
    [Explanatory notes for the geological map of the Czech Republic 1: 25,000. 03-413 Semily.]
    Praha: Česká geologická služba, 2013. 127 s. ISBN 978-80-7075-808-3
    Institutional support: RVO:67985831
    Keywords : geological mapping * Krkonoše-Jizera Crystalline Complex * Lower Palaeozoic * Carboniferous * Permian * Quaternary * palaeontology * palynology * hydrogeology * geochemistry * geophysics * mineral resources * geological localities
    Subject RIV: DB - Geology ; Mineralogy

    Práce obsahuje souhrn geologických znalostí o krkonošsko-jizerském krystaliniku, starším paleozoiku (kambrium až devon), permokarbonské podkrkonošské panvi a kvartéru extraglaciální oblasti na listu Semily. Další kapitoly pojednávají o tektonice, geofyzice, geochemii, nerostných surovinách, hydrogeologii, inženýrské geologii, geologicky významných lokalitách, paleontolgii, mineralogii a palynologii.

    The publication includes summary of geological knowledge of the Krkonoše-Jizera Crystalline Complex, Lower Palaeozoic (Cambrium to Devonian), Permo-Carboniferous of the Krkonoše-Piedmont Basin and Quaternary sediments on the map sheet Semily. Following chapters deal with the tectonics, geophysics, geochemistry, mineral resources, hydrogeology, engineering geology, important outcrops, palaeontology, mineralogy and palynology.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0231172

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.