Number of the records: 1  

Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva

  1. 1.
    0364211 - ÚIACH 2012 RIV CZ cze J - Journal Article
    Psota, V. - Čmelík, Richard - Sachambula, L.
    Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva.
    [The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates.]
    Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259. ISSN 0023-5830
    R&D Projects: GA MŠMT 2B06037
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : malting * dextrin * beer
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation

    Obsah dextrinů DP 4–7 ve sladině, mladině a zeleném pivu byl výrazně ovlivněn odrůdou ječmene, zatímco vliv použitých postupů sladování byl málo výrazný.

    Dextrin content (DP 4–7) in sweet wort, wort and green beer was significantly affected by the barley variety while the effect of malting technology was low.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0199748

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.