Number of the records: 1  

Determination of gluten in glucose syrups

  1. 1.
    0332030 - ÚIACH 2010 RIV US eng J - Journal Article
    Dostálek, P. - Gabrovská, D. - Rysová, J. - Mena, M. C. - Hernando, A. - Méndez, E. - Chmelík, Josef - Šalplachta, Jiří
    Determination of gluten in glucose syrups.
    [Stanovení glutenu v glukózových sirupech.]
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    R&D Projects: GA MZe 1B53002
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : glucose syrup * gluten determination * celiac disease
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Impact factor: 2.423, year: 2009

    The gluten content in various glucose syrups was determined by several ELISA methods in this study. MALDI-TOF mass spectrometry and SDS-PAGE were carried out as a complementary technique to ELISA methods.

    Tato práce se zabývá stanovením glutenu v různých glukózových sirupech pomocí několika ELISA technik. MALDI-TOF hmotnostní spektrometrie a SDS-PAGE byly použity jako doplňkové techniky pro analýzu glutenu v glukózových sirupech.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0177387

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.