Number of the records: 1
MALDI-TOF mass spectrometry of hordeins: rapid approach for identification of malting barley varieties
- 1.0329714 - ÚIACH 2010 RIV GB eng J - Journal Article
Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette
MALDI-TOF mass spectrometry of hordeins: rapid approach for identification of malting barley varieties.
[MALDI-TOF hmotnostní spektrometrie hordeinů: rychlý nástroj pro identifikaci sladovnických odrůd ječmene.]
Journal of Mass Spectrometry. Roč. 44, č. 9 (2009), s. 1287-1292. ISSN 1076-5174. E-ISSN 1096-9888
R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
Keywords : MALDI * hordein * variety identification
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
Impact factor: 3.411, year: 2009
A procedure utilizing optimized extraction protocol and direct MALDI MS analysis of extracted hordeins as a rapid tool for the identification of malting barley varieties is described in this paper.
Tato práce popisuje postup pro rychlou identifikaci sladovnických odrůd ječmene s využitím optimalizovaného protokolu extrakce hordeinů a jejich přímé analýzy pomocí MALDI hmotnostní spektrometrie.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0175671
Number of the records: 1