Number of the records: 1  

Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties

  1. 1.
    0312379 - ÚIACH 2009 RIV CZ eng J - Journal Article
    Laštovičková, Markéta - Šopíková, Martina - Bobálová, Janette
    Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties.
    [Srovnávací studie změn proteinového složení vyvolaného sladováním u dvou ječných odrůd.]
    Chemické Listy 105 (18). Roč. 102, č. 15 (2008), s712-s713. ISSN 1803-2389.
    [Meeting on Chemistry and Life /4./. Brno, 09.09.2008-11.09.2008]
    R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : gel electrophoresis * mass spectrometry * malting
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation

    1-D gel electrophoresis in combination with mass spectrometry was succesfully used for the description of changes in protein profile during malting.

    Kombinace jednorozměrné gelové elektroforézy a hmotnostní spektrometrie byla využita k popsání změn v proteinovém profilu během procesu sladování.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0163458

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.