Number of the records: 1  

Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process

  1. 1.
    0306235 - ÚIACH 2008 RIV GB eng J - Journal Article
    Bobálová, Janette - Šalplachta, Jiří - Chmelík, Josef
    Investigation of protein composition of barley by gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry with regard to the malting and brewing process.
    [Sledování proteinového složení ječmene pomocí gelové elektroforézy a MALDI hmotnostní spektrometrie v průběhu sladování a při výrobě piva.]
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 114, č. 1 (2008), s. 22-26. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : barley * protein pattern * MALDI
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Impact factor: 0.759, year: 2008

    The protein composition of barley partly determines its quality in terms of malting. For this reason, the water-soluble proteins of two barley cultivars were investigated.

    Proteinové složení ječmene částečně ovlivňuje kvalitu sladování. Tento fakt byl příčinou sledování ve vodě rozpustných proteinů u dvou vybraných odrůd.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0159319

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.