Number of the records: 1
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
- 1.0170721 - UEK-B 20033026 RIV CZ cze J - Journal Article
Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín.
[The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines.]
Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356. ISSN 1212-7884
Institutional research plan: CEZ:AV0Z6087904
Keywords : maceration method * resveratrol * red wine
Subject RIV: GM - Food Processing
Zpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín.
Treatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0067803
Number of the records: 1