Number of the records: 1
Assay of phenolic compounds in red wine by on-line combination of capillary isotachophoresis with capillary zone electrophoresis
- 1.0102260 - UIACH-O 20043035 RIV NL eng J - Journal Article
Hamoudová, R. - Urbánek, Marek - Pospíšilová, M. - Polášek, M.
Assay of phenolic compounds in red wine by on-line combination of capillary isotachophoresis with capillary zone electrophoresis.
[Analýza fenolických látek v červeném víně on-line kombinací kapilární izotachoforézy s kapilární zónovou elektroforézou.]
Journal of Chromatography A. Roč. 1032, 1-2 (2004), s. 281-287. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
R&D Projects: GA MZd NL7689
Grant - others:GA FR VŠ(CZ) G6/2995/2003
Institutional research plan: CEZ:AV0Z4031919
Keywords : wine * food analysis * isotachophoresis * capillary zone electrophoresis
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
Impact factor: 3.359, year: 2004
The on-line combination of capillary zone electrophoresis (CZE) with capillary isotachophoresis (ITP) increases significantly the separation capability and sensitivity of capillary electrophoresis. This technique was used for separation and quantification of fourteen selected natural constituents in red wine belonging to flavonoids and phenolic acids
On-line kombinace kapilární zónové elektroforézy (CZE) s kapilární izotachoforézou (ITP) významně zvyšuje separační účinnost a citlivost kapilární elektroforézy. Touto technikou bylo separováno a kvantifikováno čtrnáct vybraných přírodních složek červeného vína, náležejících k flavonoidům a fenolickým kyselinám
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0009615
Number of the records: 1