Number of the records: 1  

High pressure and foods -fruit/vegetable juices

  1. 1.
    0045532 - ÚVGZ 2007 RIV GB eng J - Journal Article
    Houška, M. - Strohalm, J. - Kocurová, K. - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Fiedlerová, V. - Holasová, M. - Gabrovská, D. - Paulíčková, I.
    High pressure and foods -fruit/vegetable juices.
    [Vysoký tlak a potraviny-ovocné/zeleninové šťavy.]
    Journal of Food Engineering. Roč. 77, č. 3 (2006), s. 386-398. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    R&D Projects: GA MZe(CZ) QF3287
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
    Keywords : high-pressure pasteurisation * Foods * Broccoli juice
    Subject RIV: GM - Food Processing
    Impact factor: 1.696, year: 2006

    Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.

    Sledování stability sulforafanu, vitaminu C a antimutagenní aktivity v brokolicových šťávách pasterizovaných vysokým tlakem. Porovnání různých způsobů pasterizace brokolicových šťáv.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0138026

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.