Number of the records: 1  

Potravinářské výrobky typu pyré, džemy, pomazánky obohacené o lignany

  1. 1.
    0455079 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - User Module
    Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Strohalm, J. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
    Potravinářské výrobky typu pyré, džemy, pomazánky obohacené o lignany.
    [Food products of the puree type, jams and spreads enriched with ligands.]
    2015. Owner: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Date of the utility model acceptance: 26.02.2015. Utility model number: 27871
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institutional support: RVO:67179843
    Keywords : food products * jam * spread * lignans
    Subject RIV: GM - Food Processing
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027871.pdf

    Užitný vzor popisuje způsob výroby potravinářských výrobků typu pyré, džemů, pomazánek a povidel obohacených o lignany, zejména 7-hydroxymatairesinol (HMR), získané extrakcí suků smrku ztepilého.

    The utility model discloses a method of manufacturing food products of type purees, jams, spreads and special jams enriched with lignans, particularly 7- hydroxymatairesinol (HMR), obtained by extraction of knots of Norway spruce.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0255723

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.