Number of the records: 1  

Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky

  1. 1.
    0427266 - SOÚ 2014 RIV CZ cze V - Research Report
    Tabery, Paulína - Štohanzlová, Iva - Vinopal, Jiří
    Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky.
    [Food safety in perception of citizens of The Czech Republic.]
    Praha: Ministerstvo zemědělství ČR, 2012. 276 s.
    Grant - others:Ministerstvo zemědělství(CZ) 700112
    Source of funding: V - Other public resources
    Keywords : food safety * food quality * public opinion research
    Subject RIV: AO - Sociology, Demography

    V prosinci 2011 provedlo Centrum pro výzkum veřejného mínění SOÚ AV ČR, v.v.i., kvantitativní šetření v populaci České republiky starší 15 let. Záměrem provedeného výzkumu bylo zmapovat problematiku kvality a bezpečnosti potravin. V obecné rovině bylo zjišťováno, co si lidé pod pojmy kvalita potravin a bezpečnost potravin představují a jaké jsou jejich názory na kvalitu a bezpečnost potravin prodávaných na českém trhu.

    The Public Opinion Research Centre conducted complete quantitative survey in population of The Czech Republic. The aim of the research was to explore issues of food quality and safety. In general, it was explored what people mean by food quality and food safety represent and what they think about quality and safety of food sold in The Czech republic.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0232864

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.