Number of the records: 1
Application of HPLC and different MS techniques for the study of barley proteins
- 1.0330389 - ÚIACH 2010 HU eng A - Abstract
Flodrová, Dana - Petry-Podgórska, Inga - Žídková, Jitka - Szabó, Z. - Janáky, T. - Bobálová, Janette
Application of HPLC and different MS techniques for the study of barley proteins.
[Aplikace HPLC a různých MS technik pro studium proteinů ječmene.]
3rd Central and Eastern European Proteomics Conference. Book of Abstracts. Budapest, 2009. s. 112. ISBN 978-963-9319-99-8.
[Central and Eastern European Proteomics Conference /3./. 06.10.2009-09.10.2009, Budapest]
R&D Projects: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT MEB040807
Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
Keywords : barley malt * Maldi-TOF/TOF * ns-LTPs
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
The general goal of this work was to characterize a large number of proteins with the main interest in detection and localization of non-enzymatic glycation in barley malt. We also carried out the analysis and preliminary quantification of proteins to monitor the changes of protein loading, depending on the barley variety.
Hlavním cílem práce bylo charakterizovat velké množství proteinů s cílem detekovat a lokalizovat zejména neenzymatické glykace ve vzorcích sladu. Rovněž jsme provedli předběžnou kvantifikaci vybraných proteinů s cílem porovnat jejich zastoupení v rámci jednotlivých odrůd ječmene.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0176187
Number of the records: 1