Number of the records: 1  

Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách

  1. 1.
    0162408 - UIACH-O 20020060 RIV CZ cze J - Journal Article
    Gabrovská, D. - Rysová, J. - Šalplachta, Jiří - Řehulka, Pavel - Chmelík, Josef
    Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách.
    [Exploitation of HPLC and MALDI-TOF MS for gluten determination in gluten-free stocks and food.]
    Chemické listy. Roč. 96, č. 6 (2002), s. 486-487. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
    [Sjezd chemických společností /54./. Brno, 30.06.2002-04.07.2002]
    R&D Projects: GA MZe QD1023
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z4031919
    Keywords : gluten * gluten-free * MALDI-TOF
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Impact factor: 0.336, year: 2002

    Použití metody HPLC na reverzní fázi nebo HPLC-SEC, případně kombinace HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu, jako vhodné metody místo ELISA kitů.

    Application of HPLC-RP or HPLC-SEC or combination of HPLC and MALDI-TOF MS for gluten determination as suitable methods instead ELISA kits.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0059723

     
     

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.