Number of the records: 1
Preparation and characterization of [Glu]n peptides
- 1.0098143 - ÚOCHB 2008 RIV CZ eng C - Conference Paper (international conference)
Šolínová, Veronika - Přibylová, Marie - Kašička, Václav - Vaněk, Tomáš - Barthová, J. - Barth, Tomislav - Lepša, L.
Preparation and characterization of [Glu]n peptides.
[Příprava a charakterizace [Glu]n peptidů.]
Biologically Active Peptides. Praha: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, 2007 - (Slaninová, J.), s. 99-101. Collection Symposium Series, 9. ISBN 978-80-86241-28-9.
[Biologically Active Peptides /10./. Praha (CZ), 11.04.2007-13.04.2007]
R&D Projects: GA ČR(CZ) GA203/05/2539; GA MŠMT 1P04OC926.001
Institutional research plan: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z50380511
Keywords : capillary electrophoresis * glutamic acid oligopeptides * HPLC
Subject RIV: CC - Organic Chemistry
Several oligomers of L-glutamic acid (n = 2-10) were synthesized by a solid phase method, analyzed and separated by capillary zone electrophoresis (CZE) as anions in alkaline background electrolytes of different composition at pH range 8.1-10.0.
Různé oligomery L-glutamové kyseliny (n=2-10) byly připraveny metodou na pevné fázi a analyzovány a separovány kapilární zonovou elektroforezou jako anionty v bazickém základním elektrolytu různého složení v pH oblasti 8.1 – 10.0.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0157132
Number of the records: 1