Number of the records: 1  

Food safety issues of high pressure processed fruit/vegetable juices

  1. 1.
    0081718 - ÚVGZ 2007 RIV GB eng J - Journal Article
    Houška, M. - Strohalm, J. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Otová, B. - Gresová, P.
    Food safety issues of high pressure processed fruit/vegetable juices.
    [Vliv vysokotlakého ošetření na uchovávání ovocno/zeleninových šťáv.]
    High Pressure Research. Roč. 27, č. 1 (2007), s. 157-162. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
    R&D Projects: GA MZe QF3287
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
    Keywords : Vegetable juices * High pressure processing * Food safety * Anti-mutagenic activity
    Subject RIV: GM - Food Processing
    Impact factor: 0.840, year: 2007

    The development of Hazard analysis and critical control points system for production of carrot, red beet and apple/broccoli/orange juice is given together with results of analysis of samples, challenge testing and storage tests. The anti-mutagenic activity in vitro tests are also presented.

    Je popsán vývoj systému pro kontrolu kritických bodů a analýzy rizik (HACCP) při výrobě šťáv z mrkve, červené řepy, dále směsné šťávy jablko-pomeranč-brokolice současně s analýzou vzorků a testem skladovatelnosti.Rovněž je prezentována antimutagenní aktivita pomocí testů in vitro.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0145501

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.