Number of the records: 1  

Ato protein production in liquid yeast cultures correlates with ammonia release

  1. 1.
    0076369 - MBÚ 2007 RIV SIGLE CZ eng C - Conference Paper (international conference)
    Strachotová, Dita - Palková, Z. - Váchová, Libuše
    Ato protein production in liquid yeast cultures correlates with ammonia release.
    [Tvorba proteinů Ato v tekutých kulturách koreluje s uvolňováním amoniaku.]
    Small Meeting on Yeast Transport and Energetics /24./. Praha: SVI, 2006, s. 50-50.
    [Small Meeting on Yeast Transport and Energetics /24./. Prague (CZ), 31.08.2006-03.09.2006]
    R&D Projects: GA ČR GA525/05/0297; GA ČR GD204/03/H066; GA MŠMT LC06063
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50200510
    Keywords : ato proteins * s. cerevisiae
    Subject RIV: EE - Microbiology, Virology

    pH of the media changes during growth of both shaken or static liquid S. cerevisiae similarly to pH of the agar under colonies. Likewise in colonies, production of all Ato proteins in liquid cultures initiates during medium alkalization

    Během kultivace jak třepaných tak statických tekutých kultur S. cerevisiae se mění pH tekutého kultivačního media podobně, jako se mění pH agaru při růstu kvasinkových kolonií. Podobně jako u kolonií i syntéza všech 3 proteinů Ato začíná s počátkem alkalizace media
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0143493

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.