Number of the records: 1
Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování
- 1.0042574 - ÚIACH 2007 RIV CZ cze K - Conference Paper (Czech conference)
Bobálová, Janette - Chmelík, Josef
Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování.
[Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process.]
Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2006 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 272-275. ISSN 1802-1433.
[Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./. Skalský Dvůr (CZ), 29.05.2006-31.05.2006]
R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
Keywords : proteomics * barley * malting
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
Proteomickou analýzou extraktu sladu byly identifikovány bílkoviny nespecifický lipid-transfer protein 1, nespecifický lipid-transfer protein 2 a protein Z (major endosperm albumin) a studovány jejich posttranslační modifikace.
Identification and investigation of posttranslational changes of nonspecific lipid transfer protein 1, nonspecific lipid transfer protein 2 and protein Z (major endosperm albumin) from barley malt by the proteomic strategy were performed.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0135772
Number of the records: 1