Number of the records: 1  

Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system

  1. 1.
    0024494 - MBÚ 2006 RIV SIGLE CZ eng J - Journal Article
    Hollerová, I. - Sigler, Karel - Kadlecová, J. - Šrogl, J.
    Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system.
    [Vitalita a viabilita násadních kvasnic: metody posuzování a vliv buněčných systémů pro stresovou rezistenci.]
    Kvasný průmysl. Roč. 51, č. 1 (2005), s. 3-7. ISSN 0023-5830
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50200510
    Keywords : pitching yeasts * acidification power * stress resistance
    Subject RIV: EE - Microbiology, Virology

    Physiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production

    Fyziologický stav a metabolická kompetence násadních kvasnic, tedy jejich vitalita a viabilita, silně ovlivňují kvalitu konečného produktu při výrobě piva
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0115030


     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.