Basket

  1. 1.
    0497290 - ÚVGZ 2019 RIV cze P - Patent Document
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with an increased content of natural lignans.]
    2018. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta,Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Date of the patent acceptance: 25.07.2018. Patent Number: 307453
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Research Infrastructure: CzeCOS II - 90061
    Institutional support: RVO:86652079
    Keywords : Chocolate * natural lignans * spruce knots
    OECD category: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307453.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0289847
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.