Basket

  1. 1.
    0486854 - ÚVGZ 2019 RIV CZ cze M - Monography Chapter
    Tříska, Jan - Balík, J. - Houška, M.
    Vybrané lignany dibenzylbutanového typu jako antioxidanty a jejich využití.
    [Selected dibenzylbutane-type lignans as antioxidants and their use.]
    Dietární antioxidanty v praxi. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2017 - (Pešek, M.; Kimáková, T.; Gabrovská, D.), s. 89-108. ISBN 978-80-7394-681-4
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institutional support: RVO:86652079
    Keywords : Lignans * biological properties * plants * food * dietary supplements
    OECD category: Food and beverages
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0281559
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.