Basket

  1. 1.
    0455057 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - User Module
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.
    Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Must, wine or beverage based on wine with increased content of natural ligands.]
    2014. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Date of the utility model acceptance: 20.11.2014. Utility model number: 27508
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
    Institutional support: RVO:67179843
    Keywords : grape wine * must * natural ligands
    Subject RIV: GM - Food Processing
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027508.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0255702
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.