Basket

  1. 1.
    0443523 - GFÚ 2016 CZ cze M - Monography Chapter
    Horálek, Josef
    Observatorni seismologie.
    [Observatory seismology.]
    Kmitání a vlnění. Hradec Králové: Gaudeamus, 2014 - (Vybíral, B.), s. 140-150. ISBN 978-80-7435-389-6
    Institutional support: RVO:67985530
    Keywords : seismic signals * seismometers * Czech seismic observatories
    Subject RIV: DC - Siesmology, Volcanology, Earth Structure
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0246228
     
     
  2. 2.
    0328084 - ÚVGZ 2010 RIV US eng J - Journal Article
    Šafaříková, Miroslava - Maděrová, Zdeňka - Šafařík, Ivo
    Ferrofluid modified Saccharomyces cerevisiae cells for biocatalysis.
    [Buňky Saccharomyces cerevisiae modifikované magnetickou kapalinou pro biokatalýzu.]
    Food Research International. Roč. 42, - (2009), s. 521-524. ISSN 0963-9969. E-ISSN 1873-7145
    R&D Projects: GA MPO 2A-1TP1/094; GA MŠMT(CZ) OC 157
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
    Keywords : Saccharomyces cerevisiae * magnetic fluid * hydrogen peroxide
    Subject RIV: EI - Biotechnology ; Bionics
    Impact factor: 2.414, year: 2009
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0174484
     
     
  3. 3.
    0376742 - ÚMCH 2013 CZ cze C - Conference Paper (international conference)
    Benešová, Lenka - Koloušek, D. - Kotek, Jiří
    Alkalická aktivace popílku bez vodního skla: využití produktu jako matrice kompozitu s krátkými vlákny.
    10. konference TECHNOLOGIE BETONU (2012). Sborník přednášek. Praha: ČBS Servis, 2012 - (Šrůma, V.; Šrůmová, H.), s. 185-188. ISBN 978-80-87158-31-9.
    [Technologie betonu 2012 /10./. Pardubice (CZ), 29.03.2012]
    R&D Projects: GA ČR GAP108/10/1980
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40500505
    Institutional support: RVO:61389013
    Keywords : alkali activation * fly-ash * short fibers
    Subject RIV: JI - Composite Materials
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0209068
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.