Basket

  1. 1.
    0170721 - UEK-B 20033026 RIV CZ cze J - Journal Article
    Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín.
    [The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines.]
    Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356. ISSN 1212-7884
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z6087904
    Keywords : maceration method * resveratrol * red wine
    Subject RIV: GM - Food Processing
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0067803
     
  2. 2.
    0572170 - ÚPT 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Mrázová, Kateřina - Bačovský, J. - Šedrlová, Z. - Slaninová, E. - Obruča, S. - Fritz, I. - Krzyžánek, Vladislav
    Urany-Less Low Voltage Transmission Electron Microscopy: A Powerful Tool for Ultrastructural Studying of Cyanobacterial Cells.
    Microorganisms. Roč. 11, č. 4 (2023), č. článku 888. ISSN 2076-2607. E-ISSN 2076-2607
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GF19-29651L; GA MŠMT(CZ) LM2023050
    Institucionální podpora: RVO:68081731
    Klíčová slova: low voltage electron microscopy * uranyl acetate * contrasting agents * transmission electron microscopy * Synechocystis * polyhydroxyalkanoates
    Obor OECD: Electrical and electronic engineering
    Impakt faktor: 4.1, rok: 2023 ; AIS: 0.87, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.mdpi.com/2076-2607/11/4/888DOI: https://doi.org/10.3390/microorganisms11040888
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0348036
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0572170.pdf140.1 MBOA - CC BY 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/Vydavatelský postprintpovolen
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.