Basket

  1. 1.
    0579922 - ÚCHP 2024 RIV CZ eng C - Conference Paper (international conference)
    Kovářík, Jiří - Špalová, Anna - Roztočil, Petr - Zíková, Naděžda - Schwarz, Jaroslav - Ždímal, Vladimír
    ON OUR RECENT WORK IN STUDYING NEW PARTICLE FORMATION (NPF).
    SBORNÍK XXII. VÝROČNÍ KONFERENCE ČESKÉ AEROSOLOVÉ SPOLEČNOSTI. Praha: Česká aerosolová společnost, z.s, 2023 - (Suchánková, L.), s. 117-118. ISBN 978-80-908653-1-0.
    [VÝROČNÍ KONFERENCE ČESKÉ AEROSOLOVÉ SPOLEČNOSTI /22./. Čeladná (CZ), 13.11.2023-14.11.2023]
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LM2023030
    EU Projects: European Commission(XE) 871115 - ACTRIS IMP
    Institutional support: RVO:67985858
    Keywords : atmospheric aerosols * new particle formation * NAIS
    OECD category: Meteorology and atmospheric sciences
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0348709
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    SKMBT_C22023122110062.pdf4763.2 KBPublisher’s postprintopen-access
     
     
  2. 2.
    0564841 - ÚVGZ 2023 RIV CZ eng J - Journal Article
    Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Střalková, R. - Horník, Štěpán - Sýkora, Jan - Balík, J. - Soural, I. - Toupal, L. - Sotolář, R.
    Content of trans-resveratrol, trans-epsilon-viniferin and trans-8-viniferin in young spring grapevine canes- the influence of samples drying.
    Horticultural Science. Roč. 49, č. 3 (2022), s. 179-188. ISSN 0862-867X. E-ISSN 1805-9333
    Institutional support: RVO:86652079 ; RVO:67985858
    Keywords : viniferins * Vitis vinifera * grapevine cane * lyophilization * room temperature drying * lc-ms
    OECD category: Plant sciences, botany; Plant sciences, botany (UCHP-M)
    Impact factor: 1.2, year: 2022
    Method of publishing: Open access
    https://www.agriculturejournals.cz/web/hortsci.htm?type=article&id=19_2021-HORTSCI
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0336612
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    19_2021-HORTSCI.pdf4465.8 KBPublisher’s postprintopen-access
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.