Basket

  1. 1.
    0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - User Module
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with increased content of natural lignans.]
    2017. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Date of the utility model acceptance: 10.01.2017. Utility model number: 30250
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Research Infrastructure: CzeCOS II - 90061
    Institutional support: RVO:67179843
    Keywords : chocolate * lignans
    OECD category: Food and beverages
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0267653
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.