Basket

  1. 1.
    0206883 - USMH-B 960143 RIV CZ cze J - Journal Article
    Šrein, Vladimír - Šreinová, B. - Bohdálek, P.
    Nové poznatky o výskytech drahých kamenů v okolí Měděnce.
    Bulletin mineralogicko-petrologického oddělení Národního muzea v Praze. Roč. 3, - (1995), s. 104-107. ISSN 1211-0329
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0102462
     
  2. 2.
    0207986 - USMH-B 20030074 RIV SK cze C - Conference Paper (international conference)
    Týnová, E. - Gregorová, E. - Pabst, W. - Černý, Martin
    Vliv typu škrobu na mikrostrukturu a vlastnosti oxidové keramiky připravené zpevněním škrobem.
    [Influence of the starch type on microstructure and properties of oxide ceramics prepared by starch consolidation.]
    Príprava keramických materiálov. Košice, 2003, s. 81-85. ISBN 80-7099-643-9.
    [Príprava keramických materiálov. Herlany (SK), 17.06.2003-19.06.2003]
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z3046908
    Keywords : oxide ceramics * starch * microstructure
    Subject RIV: JH - Ceramics, Fire-Resistant Materials and Glass
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0103548
     
  3. 3.
    0347221 - BFÚ 2011 RIV US eng J - Journal Article
    Ostatná, Veronika - Černocká, Hana - Paleček, Emil
    Protein structure-sensitive electrocatalysis at dithiothreitol-modified electrodes.
    Journal of the American Chemical Society. Roč. 132, č. 27 (2010), s. 9408-9413. ISSN 0002-7863. E-ISSN 1520-5126
    R&D Projects: GA AV ČR(CZ) KJB100040901; GA ČR(CZ) GP202/07/P497; GA MŠMT(CZ) LC06035
    Grant - others:GA AV ČR(CZ) KAN400310651
    Program: KA
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50040507; CEZ:AV0Z50040702
    Keywords : constant current chronopotentiometry * mercury and solid amalgam electrodes * structure-sensitive protein analysis
    Subject RIV: BO - Biophysics
    Impact factor: 9.019, year: 2010 ; AIS: 2.753, rok: 2010
    DOI: https://doi.org/10.1021/ja102427y
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0188047
     
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.