Basket

  1. 1.
    0161520 - SLCHPL-S 20033019 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Frumarová, Božena - Frumar, M. - Šourková, P. - Vlček, M.
    Amorfní chalcogenidové vrstvy dotované Sm3+ ionty.
    [Amorphous chalcogenide thin films doped by Sm3+ ions.]
    Optické vlastnosti pevných látek v základním výzkumu a aplikacích. Brno: Masarykova Univerzita v Brně Ústav fyziky kondenzovaných látek., 2003, s. 20.
    [Optické vlastnosti pevných látek v základním výzkumu a aplikacích /10./. Brno (CZ), 23.06.2003-25.06.2003]
    Grant CEP: GA ČR GA203/00/0085
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: chalcogenide thin films * optical properties
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0058849
     
  2. 2.
    0026358 - SLÚ 2006 RIV CZ slo M - Část monografie knihy
    Zelenková, Anna - Pokorný, M.
    Recepcia knižných slovacík a slovenská literatúra v českých nakladateľstvách v období 1900-1925.
    [Reception of Books on Slovak Studies and Slovak literature in Czech Publishings Houses in 1900-1925.]
    Západoslovanské literatury v českém prostředí ve 20. století. Praha: Slovanský ústav, 2004 - (Ulbrechtová, H.), s. 223-265. Práce Slovanského ústavu. Nová řada, 18. ISBN 80-86420-19-1
    Grant CEP: GA AV ČR IAA9092201
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z9092920
    Klíčová slova: literary history * Czech-Slovak Relations
    Kód oboru RIV: AJ - Písemnictví, masmédia, audiovize
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0116621
     
  3. 3.
    0027816 - FLÚ 2006 RIV SK cze J - Journal Article
    Peregrin, Jaroslav
    Ještě jednou (a naposled): o co jde Brandomovi.
    [Once more (and for the last time): what Brandom is after.]
    Organon F. Roč. 11, č. 2 (2004), s. 194-197. ISSN 1335-0668. E-ISSN 2585-7150
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z9009908
    Keywords : Brandom * inferentialism
    Subject RIV: AA - Philosophy ; Religion
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0117860
     

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.