Vyžádat soubor

Reference/citace:  VU, Dai Long, SAURAV, Kumar, MYLENKO, Mykola, RANGLOVÁ, Karolína, KUTA, Jan, EWE, Daniela, MASOJÍDEK, Jiří, HROUZEK, Pavel. In vitro bioaccessibility of selenoamino acids from selenium (Se)-enriched Chlorella vulgaris biomass in comparison to selenized yeast, a Se-enriched food supplement, and Se-rich foods. Food Chemistry. 2019, 279(MAY 1), 12-19. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Vyžádané dokumenty:  132_In vitro bioaccessibility of selenoamino acids.pdf - Vydavatelský postprint
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

132_In vitro bioaccessibility of selenoamino acids.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.