Výsledky vyhledávání
- 1.0555932 - FGÚ 2023 US eng J - Článek v odborném periodiku
Kurtz, T. W. - Pravenec, Michal - DiCarlo, S. E.
Will Food and Drug Administration Guidance to Reduce the Salt Content of Processed Foods Reduce Salt Intake and Save Lives?
Hypertension. Roč. 79, č. 4 (2022), s. 809-812. ISSN 0194-911X. E-ISSN 1524-4563
Grant ostatní: AV ČR(CZ) AP1502
Program: Akademická prémie - Praemium Academiae
Institucionální podpora: RVO:67985823
Klíčová slova: salt reduction in processed food * salt consumtion * cardiovascular risk
Obor OECD: Physiology (including cytology)
Impakt faktor: 9.897, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.1161/HYPERTENSIONAHA.121.18942
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330470